Wat cliënten zeggen

 

Amber, 45 jaar

Familiekwestie


Wat was ik blij met de steun van Mirjam. Deze heeft mij bijgestaan in een familiekwestie en was naast doortastend, duidelijk, daadkrachtig ook empathisch. Ik voelde me door haar echt gesteund en gehoord. Ze gaf zo nodig ook feedback en verloor geen moment uit het oog waar het om ging. Ik kon en kan bij haar terecht met mijn vragen en had me geen betere advocaat aan mijn zijde kunnen wensen.

Sanne, 37 jaar

Echtscheiding, twee jonge kinderen


Mirjam is een deskundige advocaat die grote betrokkenheid toont. Zij gaat zorgvuldig te werk en komt haar afspraken na. Tijdens het hele proces is zij mij tot grote steun geweest. Haar toegankelijkheid en bereikbaarheid draagt daar in grote mate aan bij.

Ton, 49 jaar

Echtscheiding


Mirjam is een top advocaat. Mirjam heeft mijn echtscheiding begeleid. Je kunt zeer goed met haar samenwerken, ze is betrokken, luistert goed naar je verhaal, je kunt goed met haar sparren en ze heeft veel inhoudelijke kennis. Mirjam reageert snel en zorgt er steeds voor dat alles netjes op papier komt vast te liggen, nogmaals TOP!!!

Sander en Caroline

Familierechtelijke kwestie


Mirjam staat ons al geruime tijd bij met een zeer complexe zaak met betrekking tot familierecht, wij hebben al veel te danken aan haar uitstekende kunde, betrokkenheid  en inzet.

Sjoerd, 45 jaar

Ondernemer- begeleiding bij een complexe scheiding


Mirjam heeft een goed luisterend oor, doorzettingsvermogen en is een expert in de begeleiding bij een scheiding. Dankzij haar geloof in betere tijden en natuurlijk haar kennis en kunde heeft zij de zaak tot een goed einde kunnen brengen.

Maaike, 38 jaar

Omgangszaak


Mirjam is een betrokkenen advocaat die de tijd neemt om naar mijn verhaal te luisteren en daar vervolgens op een professionele manier mee aan de slag gaat.