Uitnodiging informatieavond 'Scheiden of Blijven?'

 
40% van de huwelijken strandt, blijkt uit cijfers van het CBS. Zomaar een percentage, totdat opeens jullie relatie bij die 40% dreigt te gaan horen. En dan?
 
 
Relatietherapeut Wendy Heithuis en scheidingsmediator Mirjam Tuls hebben dagelijks te maken met stellen die uit elkaar gaan, of daar serieus over nadenken. Tegelijkertijd rust er ook een fors taboe op het bespreken van relatieproblemen, waardoor veel mensen geen hulp inschakelen of dat veel te laat doen. Hoog tijd om dat taboe te doorbreken, vinden Heithuis en Tuls.

Lang & Gelukkig

Onder de noemer 'Lang & Gelukkig' organiseren hun beide bedrijven, Praktijk Sterkers (relatietherapie) en Tuls Advocatuur & Mediation uit Schoonhoven, een serie bijeenkomsten gericht op het bespreekbaar maken van relatieproblemen. Hoe begin je erover met elkaar, eventuele kinderen, je omgeving? Is het uiten van twijfel per se het begin van het einde? En wat als je partner jullie relatie heel anders ervaart?

Op woensdagavond 20 juni a.s. vindt de informatieavond ‘Scheiden of Blijven’ plaats in Schoonhoven. Tijdens deze avond zullen Heithuis en Tuls jullie op luchtige wijze helpen een bewuste keuze te maken om jullie relatie te verbeteren of deze op een zorgvuldige wijze af te sluiten. De avond is vrijblijvend en alle vragen mogen gesteld worden.

Nieuw begin of een goede afsluiting?

Dus: gaan jullie voor een nieuw begin of een goede afsluiting? Kom naar de gratis informatieavond op woensdag 20 juni in Pand 9 te Schoonhoven (Bergambachterstraat 9a, begane grond). We beginnen om 20:00 uur en sluiten uiterlijk om 22:00 uur af.