Gratis advies op Dag van de Scheiding

 
Op vrijdag 14 september is het de Dag van de Scheiding. Wees gerust: tijdens deze dag is het echt niet de bedoeling om een scheiding te promoten. Wat is dan wel de bedoeling van deze dag? Tijdens deze dag vragen de advocaten en mediators van de vFAS aandacht voor deskundige begeleiding bij scheiding en bijzondere aandacht voor de positie van het kind in scheiding.
 
 
Met de Dag van de Scheiding willen de advocaten en mediators die aangesloten zijn bij de specialisatievereniging voor Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (vFAS) landelijk aandacht vragen voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen. Het uiteindelijke doel is het verbeteren van het proces rondom echtscheidingen, zodat (ex-)partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan.

Tuls Advocatuur en Mediation zal dit jaar tijdens de Dag van de Scheiding in het bijzonder aandacht besteden aan de positie van het kind in scheiding. U kunt op vrijdag 14 september tussen 9.00 en 13.00 uur bij mij langskomen voor vrijblijvende informatie en advies over scheiden en mediation.

Samen kunnen we bespreken hoe u het beste met kinderen kunt omgaan tijdens het emotionele proces van een scheiding. Ook is het mogelijk om een speciale scheidingscheck te laten doen. Deze check geeft inzicht in de stappen die nodig zijn voor een goede scheiding, zowel voor de ouders als de kinderen. Aan het gesprek en de check zijn tijdens de Dag van de Scheiding geen kosten verbonden.

U bent ook van harte welkom als u nog niet zeker weet of u wilt scheiden of wanneer u jaren geleden al gescheiden bent maar wilt weten of een aanpassing van de gemaakte afspraken nodig is.
 
 

Kom vrijdag 14 september tussen 9.00 en 13.00 uur bij mij langs voor gratis advies over scheiden en mediation.


Bent u 14 september niet in de gelegenheid om langs te komen maar wilt u wel graag uw vragen over scheiden aan mij voorleggen? Neem dan gerust contact met mij op voor het maken van een vrijblijvende afspraak op een ander moment.