Mirjam Tuls

 

Daadwerkelijk het verschil maken voor mijn cliënten, dat vind ik het mooie aan mijn vak. Ik streef er te allen tijde naar om met zo min mogelijk strijd tot een duurzame oplossing te komen, en put daar veel voldoening uit. Lukt het ondanks alles toch niet om er in onderling overleg uit te komen, dan schroom ik niet om alle juridische mogelijkheden te benutten.

Mijn aanpak is nuchter en laagdrempelig. Ik durf te zeggen waar het op staat, en geef nooit op. Nooit. Zie het als een bijkomend professioneel voordeel van mijn sportersmentaliteit. Ik ga creatieve oplossingen niet uit de weg en bied mijn cliënten maatwerk.

Ik heb me volledig toegelegd op het personen- en familierecht en ben erkend lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators. Na mijn beëdiging als advocaat in 2010 heb ik voor verschillende advocatenkantoren gewerkt. Om mijn cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn en mijn ambities waar te kunnen maken, ben ik in 2017 mijn eigen kantoor gestart.

Ik ben geboren en getogen in Schoonhoven en woon nog steeds in de Krimpenerwaard. Ik ben een fervent marathonloopster (snelste tijd 3:50:18) en schaatster, en ben lid bij zowel een hardloopvereniging als een schaatsvereniging in de Krimpenerwaard. In 2017 werd ik 3e bij de dames op de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee.

Ik ben aangesloten bij netwerkorganisatie ZZPijl. Een vereniging voor zelfstandig ondernemers in IJsselstein, Lopik en de Krimpenerwaard.